Bent u opzoek naar een professionele dakdekker voor uw dakgoot reparatie?

Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie om uw daklekkage te inspecteren waarbij u direct een vrijblijvende offerte ontvangt.

*Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Wat zeggen onze klanten?

Zorg goed voor uw dakgoot en vertrouw op Dakwerken Nederland

Een van de belangrijkste onderdelen van het dak is de dakgoot of de hemelwaterafvoer. Zij zorgen ervoor dat water van uw dak netjes weg kan lopen, zonder daarbij in of over de muren te lopen. Dit is dan ook een zeer belangrijk onderdeel om daklekkage te voorkomen. Hierdoor is het belangrijk dat uw dakgoot of hemelwaterafvoer op het plat dak op een goede wijze is aangelegd en onderhouden.

Zorg dus dat u kiest voor kwaliteit en een ervaren en deskundige dakdekker inschakelt voor alle werkzaamheden rond uw dakgoot of hemelwaterafvoer. Dit begint al bij de aanleg. Door de vele verschillende typen daken en huizen, is de keuze voor het juiste systeem en het juiste materiaal cruciaal. Gelukkig kunt u bij onze ervaren dakdekkers terecht voor alle werkzaamheden rondom uw dakgoot of hemelwaterafvoer.

 

Goed onderhoud is cruciaal voor de dakgoot en hemelwaterafvoer

Nadat een hemelwaterafvoersysteem of een dakgoot is aangebracht, dient u te zorgen dat deze goed wordt onderhouden. Een aantal maal per jaar dient u te zorgen dat de goten schoon zijn, en vrij van takken, zand en bladeren. Dit voorkomt verstoppingen en verbuigingen, die weer kunnen leiden tot lekkage.

Daarnaast is het belangrijk om bij lichte problemen direct een dakdekker in te schakelen om deze te verhelpen. Een dakgoot of hemelwaterafvoer kan namelijk snel niet goed meer werken en daardoor voor grote problemen zorgen, terwijl reparatie vaak snel gepiept is. Door te zorgen dat uw hemelwaterafvoer of dakgoot goed onderhouden is en regelmatig wordt geïnspecteerd, voorkomt u zo hoge kosten en houdt u het onderhoud betaalbaar. Zeker als u ook gebruik maakt van onze gratis dakinspectie en van onze betaalbare service door deskundige en ervaren dakdekkers.

 

Nieuwe dakgoot of hemelwaterafvoer nodig?

Heeft u een nieuw aan te leggen hemelwaterafvoersysteem nodig? Voor zowel het plat dak als het pannendak (dakgoot en regenpijpen) kunt u op ons rekenen. Omdat ieder dak natuurlijk anders is, zorgen wij dat we van tevoren een kijkje nemen, en brengen we daarna een vrijblijvende offerte uit. Zo kunt u ook bij een nieuwe goot profiteren van onze deskundigheid en ervaring, voor een zeer betaalbare prijs.

 

Uw dakgoot laten vervangen door Dakwerken Nederland

Zijn uw dakgoot en regenpijp aan vervanging toe? De meeste dakgoten gaan zo’n 40 jaar mee, maar daarna zijn ze op. Het is dan van belang om deze tijdig te vervangen. Door onze gratis dakinspectie komt u erachter hoe uw dakgoot erbij ligt en wanneer deze aan vervanging toe is.

Mocht dit zo zijn, dan kijken we samen met u naar de beste oplossing. Wij kunnen hiervoor altijd deskundig advies geven en u daarna een vrijblijvende offerte sturen. Als uw dakgoot vervangen moet worden, kijken we uiteraard ook naar de rest van het dak rondom de goot, om te voorkomen dat schade blijft zitten.

Welke werkzaamheden aan de dakgoot of hemelwaterafvoer u ook nodig heeft, u kunt rekenen op Dakwerken Nederland. Onze ervaren dakdekkers leveren betaalbare kwaliteit en tot 10 jaar garantie. Vraag nu hier een vrijblijvende offerte aan.

Uw dak laten vernieuwen? Schakel een dakspecialist in

Bijna klaar 90%

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!