Bent u opzoek naar een professionele dakdekker?

Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie om uw daklekkage te inspecteren waarbij u direct een vrijblijvende offerte ontvangt.

*Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Wat zeggen onze klanten?

Nokvorstrenovatie nodig? Voorkom hoge kosten en laat ons uw nokvorst vakkundig renoveren

Bovenop uw dak ligt de nokvorst. Dit belangrijke onderdeel van uw pannendak sluit de dakpannen af en zorgt ervoor dat uw dak vocht- en vuilvrij blijft. Toch is het ook een kwetsbaar onderdeel. Daarom is het belangrijk om tijdig een nokvorstrenovatie uit te laten voeren en zo te zorgen dat uw dak zeer lang waterdicht blijft en bestand is tegen alle mogelijke omstandigheden.

De nokvorst is afgesloten met specie. Na verloop van tijd kan deze poreus worden en is deze dus aan vervanging toe. Door te zorgen dat u dit tijdig doet voorkomt u dat de gehele nokvorst moet worden vervangen, wat onnodig hoge kosten met zich meebrengt. U kunt hiervoor gelukkig bij ons terecht. De dakdekkers van Dakwerken Nederland hebben meer dan 20 jaar ervaring met nokvorstrenovatie en voeren deze dus snel en vakkundig uit.

Waarom moet de nokvorst regelmatig gerenoveerd worden

Doordat de nokvorst het bovenste gedeelte van een pannendak is, wordt deze niet afgesloten door een bovenliggende laag dakpannen. Daardoor is de nokvorst waterdicht gemaakt met specie. Na ongeveer 20 jaar bestaat de kans dat deze poreus wordt en vocht binnen kan komen. Vooral als het dan gaat sneeuwen of vriezen loopt u risico dat de poriën groter worden of de nokpannen los komen te liggen.

Dit heeft tot gevolg dat uw dak niet meer waterdicht is, maar ook dat alle pannen instabiel op het dak komen te liggen. Dit kan bij storm tot grote problemen leiden. Gelukkig is een nokvorstrenovatie eenvoudig en snel uit te voeren en kan uw nokvorst na de nokvorstrenovatie weer vele jaren mee.

Wat doen we bij een nokvorstrenovatie

Wanneer u ons inschakelt voor een nokvorstrenovatie kunt u rekenen op de volgende werkzaamheden:

Wanneer wij uw nokvorstrenovatie hebben uitgevoerd kan de nokvorst weer jaren mee. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het renoveren van de nokvorst en voeren dit snel uit voor een betaalbare prijs. Wij bieden dan ook tot 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Weten of we uw nokvorst moeten renoveren?

We begrijpen dat u niet altijd precies weet of uw nokvorst toe is aan een nokvorstrenovatie. Gelukkig hebben we daar een goede oplossing voor door onze gratis dakinspectie. Hierbij kijken we ook naar uw nokvorst, zodat u weet hoe deze erbij ligt. Zo kunt u erop vertrouwen dat u tijdig uw nokvorst kunt laten renoveren.

Wilt u weten of uw nokvorst toe is aan een nokvorstrenovatie? Plan dan hier een gratis dakinspectie door onze ervaren dakdekkers aan. Als u weet dat een nokvorstrenovatie nodig is, vertrouw dan op onze betaalbare kwaliteit en ervaring. Vraag hier nu een gratis, vrijblijvende offerte aan van Dakwerken Nederland.

Uw dak laten vernieuwen? Schakel een dakspecialist in

Bijna klaar 90%

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!