Bent u opzoek naar een professionele dakdekker voor uw pannendak?

Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie om uw daklekkage te inspecteren waarbij u direct een vrijblijvende offerte ontvangt.

*Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Wat zeggen onze klanten?

Dakpannen aanbrengen, vervangen of renoveren? Wij zorgen voor u voor een perfecte pannendak

Dakpannen liggen op de meeste daken in Nederland, en dat is niet voor niets! Een pannendak is duurzaam, gaat zeer lang mee, is eenvoudig te repareren, is zeer waterbestendig en bovendien kunt u dakpannen in alle mogelijke vormen en kleuren krijgen. Wanneer u kiest voor dakpannen, weet u zeker dat u zeer lang plezier heeft van die keuze.

Natuurlijk is het extra prettig wanneer uw pannendak goed wordt aangelegd en onderhouden. Dit verhoogt de levensduur zodanig dat een pannendak 50 tot zelfs 75 jaar mee kan. Voor deze kwaliteit en voor het goede onderhoud mag u altijd rekenen op de ervaren dakdekkers van Dakwerken Nederland. Wij zorgen namelijk voor een perfect aangelegd en onderhouden pannendak, op betaalbare en efficiënte wijze.

Welke soorten dakpannen zijn er voor het pannendak

Wanneer u uw schuine dak wilt bedekken met dakpannen zijn er vele mogelijkheden, materialen, vormen en kleuren beschikbaar. Om het overzichtelijk te houden splitsen we de soorten dakpannen die wij gebruiken bij de aanleg van een pannendak op in twee soorten:

 

Welk type dakpannen het beste geschikt is voor uw pannendak, is afhankelijk van uw dak, uw wensen, eisen en budget. Komt u er zelf niet uit? Wij geven u vrijblijvend onafhankelijk advies over uw situatie. Vraag nu een offerte aan en zie wat de mogelijkheden bij Dakwerken Nederland zijn voor uw pannendak.

Pannendak renoveren en isoleren

Zijn uw dakpannen (deels) aan vernieuwing toe? Wij kunnen uw pannendak opnieuw dekken, maar ook renoveren of repareren. Bij een renovatie kunt u bovendien kiezen voor een gecombineerde renovatie van uw dak, waarbij we bijvoorbeeld ook het lood- en zinkwerk, de betimmering, nokvorst en schoorsteen aanpakken.

Bent u van plan uw pannendak opnieuw te laten bedekken met dakpannen en heeft u nog geen isolatiemateriaal in uw dak? Overweeg dan om het dak tegelijk te laten isoleren. U bent door de combinatie van onze werkzaamheden goedkoper uit én bovendien kunt u in sommige gevallen subsidie krijgen voor het aanbrengen van dakisolatie.

De kosten van onze werkzaamheden aan het pannendak

Wilt u weten wat de aanleg, reparatie, renovatie of vernieuwing van uw pannendak kost? Dat is natuurlijk afhankelijk van vele factoren, zoals de staat van het dak, het type werkzaamheden, materiaalkeuze, oppervlak en of u werkzaamheden besluit te combineren. Vraag daarom gratis een vrijblijvende offerte op maat aan, zodat u weet welke betaalbare prijzen wij hanteren.

U kunt om te kijken hoe uw pannendak erbij ligt ook kiezen voor een gratis dakinspectie, waarin wij het gehele dak uitgebreid inspecteren. Vraag hem nu hier aan!

Uw dak laten vernieuwen? Schakel een dakspecialist in

Bijna klaar 90%

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!