Wat zeggen onze klanten?

Wat zeggen onze klanten?

Lees hier al onze klantbeoordelingen

Nadat er een week lang sneeuw op het dak lag, begon ’s avonds ineens het dak hard te lekken rondom de lichtkoepel op het plat dak. Wij hebben ze gebeld, ze waren er binnen 1,5 uur en hebben met een grote lamp het lek opgespoord en gedicht. Super tevreden!
Jasper van den Berg
Rotterdam
Wij hebben achter ons huis een aanbouw met een nieuwe keuken neergezet. Dankzij het advies van deze dakdekkers hebben we nu een plat dak dat 40 jaar mee kan. Helemaal gelukkig.
Thomas de Werd
Veghel
Vriendelijke mensen, fijne service en een leuke prijs. Wij zijn blij en mochten we ze nog een keer nodig hebben, dan gaan we weer voor dit bedrijf!
Peter Linders
Amsterdam
“Ons dak bleef maar lekken en onze vaste dakdekker kon het maar niet verhelpen. Na wat googelen kwamen wij Dakwerken Nederland tegen. Ze hebben het probleem in één keer verholpen en het was nog goedkoop ook! Al drie maanden geen lek meer.”
Jan van Schaijk
Nijmegen
“Wij hebben een twee-onder-een-kap en besloten samen met onze buren om nieuwe dakpannen te leggen. Dit bedrijf kwam met een offerte waarin we goedkoper uit waren omdat we het met twee huizen tegelijk lieten doen. Heel eerlijk van ze om ons dat aan te raden! Super dakdekker!”
Chandar Boscoop
Schiedam
“Er waren vogels onder onze dakpannen gaan zitten, en dat begon te stinken en helaas ook te lekken. Wij hebben even met Dakwerken Nederland gebeld en binnen twee dagen een afspraak gepland. Ze waren snel klaar en de kosten vielen ons enorm mee. Nu is ons dak weer picobello in orde”
Kas Groot
Alkmaar
“Fijne mensen die snel hun werk doen, en nog goedkoop ook. Ons dak is nu weer prima in orde. Aanrader!”
Thom Franklin
Purmerend
“Wij hebben een prachtige villa aan de rand van een bos. Helaas begonnen onze dakpannen na verloop van tijd groen uit te slaan. Wij hebben ze laten komen voor een dakinspectie, en toen bleek dat dit een daklekkage kan veroorzaken. Ze hebben de dakpannen schoongemaakt en geïmpregneerd. Ons dak is nu weer helemaal klaar voor de volgende 20 jaar!”
Jan-Willem Van Zuijlen
Driebergen
“Onze dakpannen waren oud en moesten vervangen worden. We wilden eigenlijk voor de goedkoopste optie gaan, maar door het advies van Dakwerken Nederland hebben we gekozen voor een stevigere variant die beter isoleert en veel minder onderhoud nodig heeft. We hebben 10 jaar garantie gekregen en zijn blij met ons mooie nieuwe dak."
Ricardo dos Santos
Den Haag

Liever direct een offerte aanvragen?

“Tijdens een grote sneeuwbui brak een deel van ons plat dak. Ze konden het niet meteen repareren, maar waren binnen een uur ter plekke om het binnen te stutten en buiten een groot zeil eroverheen te leggen. Inmiddels zijn ze langs geweest om het te repareren en het ziet eruit alsof er nooit iets gebeurd is.”
Javier del Castaño
Breda
“Nieuw dak laten leggen door deze heren. We zijn tevreden, het werk werd snel en secuur gedaan en alles was van tevoren mooi opgemeten. Goed werk heren! Zuivere aanrader.”
S. Lievenoogen
Eindhoven
“Wij dachten dat ons dak lekt, dus belden we hen op voor een gratis inspectie. Toen ze kwamen kijken bleek dat het dak niet lekte, maar dat er een leiding bij onze cv-ketel druppelde. We hoefden desondanks niets te betalen. Heel netjes en eerlijk! Als we wel werk nodig hebben gaan we zeker voor dit bedrijf.”
Zakaria Karaz
Utrecht
“In ons nieuwe appartementje was het plat dak oud en versleten. Wij hebben een offerte aangevraagd, alles besproken toen ze kwamen voor foto’s en om te meten, en hebben nu een prachtig nieuw plat dak waar we nog 40 jaar van kunnen genieten. Wij zijn blij!”
Mohammed Al Adouti
Haarlem
“Toen ik mijn snackbar begon was het dak zo lek als een mandje, maar hadden we bijna geen budget meer. Samen met Dakwerken Nederland hebben we gekeken naar de opties en goedkoop de dakbedekking laten renoveren. Later gaan we zeker een dakrenovatie bij deze mensen aanvragen! Goede service en fijne mensen die meedenken met een net begonnen ondernemer!”
Yilmaz Gürkün
Amsterdam
“Wij hebben recent een zomerhuisje gekocht in een vakantiepark. Natuurlijk was er al jaren niets aan gedaan, dus was het dak helemaal versleten. Voor een goede prijs hebben zij het dak helemaal gerenoveerd, en nu kan het er weer zeker 30 jaar tegen. Prettige mensen en een fantastische service!”
Edin Ferhatović
Maastricht
“Wij hadden al een tijdje het gevoel dat ons dak lekte, maar wilden geen geld besteden om dit uit te zoeken. Dakwerken Nederland heeft ons dak gratis geïnspecteerd en inderdaad een lekkage aangetroffen. Ze konden het ter plekke voor een zeer vriendelijke prijs verhelpen en daar zijn wij akkoord mee gegaan. Blij met het goede werk en de lage prijs!”
Marko Szymanski
Boxtel
“Ik heb een tweede huis gekocht om te gaan verhuren, maar dat huis had helaas een laag energielabel, dus heb ik besloten het eerst op te knappen. Dakwerken Nederland heeft gezorgd voor een stevig en goed geïsoleerd dak, waar we nu zonnepanelen op kunnen aanleggen. Hierdoor is het huis goed beschermd tegen lekkage en kunnen we door de betere isolatie een mooiere huurprijs vragen.”
Stein Beckers
Utrecht
“Wij hebben in onze achtertuin een gastenverblijf gebouwd. Omdat we wilden dat daar niet veel gestookt hoeft te worden en dat alles in de zomer lekker koel blijft, hebben we het dak laten isoleren. Dakwerken Nederland adviseerde ons om witte dakbedekking neer te leggen en heeft de isolatie gedaan. We hebben hierdoor nu een heerlijke ruimte! Kundige mensen met kennis van zaken. Zeer aan te bevelen!”
Diederik van Voorst
Vught

Direct een GRATIS offerte aanvragen?

Bijna klaar 90%

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!