Bent u opzoek naar een professionele dakdekker?

Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie om uw daklekkage te inspecteren waarbij u direct een vrijblijvende offerte ontvangt.

*Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Wat zeggen onze klanten?

Schoorsteen vegen of schoorsteen renovatie nodig? U kunt bij ons terecht voor beiden!

Uw schoorsteen is het hoogste punt van uw dak, en een zeer essentieel onderdeel om rook en uitlaatgassen van de verwarmingsinstallatie af te voeren. Het is daarom zeer belangrijk dat uw schoorsteen goed onderhouden wordt en gerenoveerd wordt wanneer dat nodig is. Gelukkig kunt u bij Dakwerken Nederland terecht voor een schoorsteenrenovatie en voor schoorsteenvegen.

Schoorsteen vegen? Onze schoorsteenveger staat voor u klaar

De schoorsteen vergt het nodige onderhoud, omdat het met veel temperatuurverschillen te maken krijgt. Het is belangrijk dat uw schoorsteen goed trekt en de rookkanalen vrij zijn van vuil en blokkades. Dit zorgt ervoor dat uw schoorsteen veilig is en u niet hoeft te vrezen voor koolmonoxide of brand. Het is daarom goed om minstens één keer per jaar de schoorsteenveger te laten komen.

Hoewel het niet verplicht is in Nederland om uw schoorsteen jaarlijks te vegen, is wel zeer aan te raden. Bovendien dekt uw verzekering enkel schade wanneer u een certificaat kunt overleggen van een erkende schoorsteenveger. Om uw schoorsteen te vegen zodat deze veilig, schoon, vrij en goed verzekerd is, kunt u bij Dakwerken Nederland terecht.

Schoorsteenrenovatie laten uitvoeren? U kunt rekenen op onze ervaren dakdekker

Als u uw schoorsteen regelmatig door ons laat vegen, weet u bovendien zeker dat de schoorsteen nog in goede staat verkeert. Echter kunnen bepaalde zaken aan uw schoorsteen in de loop van de jaren verouderen en slijten. Door de hoge temperatuurverschillen en de weersomstandigheden slijt uw schoorsteen sneller dan de rest van uw huis. Gelukkig staan wij ook dan voor u klaar om uw schoorsteen op goede en betaalbare wijze te renoveren.

Als we dit doen, verrichten we de volgende werkzaamheden:

Wilt u weten hoe uw schoorsteen erbij staat of wilt u kijken wat wij kunnen betekenen om uw schoorsteen te renoveren? Vraag dan een gratis dakinspectie aan of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een offerte aanvragen voor het vegen van uw schoorsteen, waarna we gelijk kijken naar de status van de schoorsteen.

Kosten schoorsteen vegen, schoorsteenrenovatie en onderhoudscontract

De kosten van een schoorsteenrenovatie zijn afhankelijk van de staat van de schoorsteen en de werkzaamheden. Om te kijken hoe wij ook bij u kunnen zorgen voor een goed gerenoveerde schoorsteen die weer vele jaren mee kan, met tot 10 jaar garantie, kunt u daarom hier een gratis en vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Wilt u uw schoorsteen laten vegen? Maak dan nu een afspraak. Als u wilt besparen op de jaarlijkse veegbeurt en wilt zorgen dat het één keer per jaar gebeurd en uw schoorsteen veilig en verzekerd is, kunt u kiezen voor een onderhoudscontract, waarbij we een extra scherp tarief aanbieden.

Voor schoorsteenrenovatie en schoorsteenvegen kunt u terecht bij de ervaren dakdekkers van Dakwerken Nederland. Vraag nu hier uw offerte aan.

Uw dak laten vernieuwen? Schakel een dakspecialist in

Bijna klaar 90%

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!