Heeft u vogeloverlast op of rondom uw dak?

Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie om uw daklekkage te inspecteren waarbij u direct een vrijblijvende offerte ontvangt.

*Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Wat zeggen onze klanten?

Last van vogels op uw dak? Vertrouw op onze diervriendelijke vogelwering

Vogelwering is een goede toevoeging aan uw dak. Immers, we kunnen heerlijk van vogels genieten, maar op het dak vinden we ze wat minder prettig. Vogels op het dak zorgen voor overlast door het lawaai dat ze soms maken, door hun uitwerpselen, maar ook doordat ze op uw dak en in de goot landen, waardoor bijvoorbeeld dakpannen los kunnen raken of de goot kan verzakken.

Daarnaast brengen vogels ziektekiemen mee en trekken ze ander ongedierte aan. Bovendien kan het zijn dat een vogel besluit dat uw isolatie een lekkere plek is om een nestje te bouwen, wat kan zorgen voor beschadigingen en stankoverlast. Vogelwering is een diervriendelijke oplossing. Door vogelwering op uw dak en in uw goot te plaatsen, voorkomt u dat vogels op uw dak landen of onder uw pannen kunnen komen.

Vogelwering laten plaatsen? Reken op de ervaren dakdekkers van Dakwerken Nederland

Vogelwering is een diervriendelijke oplossing voor vogels op uw dak. Door met kunststof en metalen pinnen te werken, kunnen vogels niet landen op het dak en zorgen we zo dat uw dak en dakgoot vrij blijven van vogels. Dit voorkomt een hoop ellende, aangezien vogels (naast de herrie) voor veel schade kunnen zorgen.

Bovendien is het makkelijk aan te brengen en hebben onze dakdekkers jarenlang ervaring met het aanbrengen van vogelwering. Hierdoor is deze klus snel gepiept en bovendien betaalbaar en doeltreffend.

Is vogelwering een diervriendelijke oplossing tegen vogels op het dak

Vogelwering lijkt misschien niet zo vriendelijk, maar is eigenlijk een diervriendelijke oplossing. Door de materialen en middelen die wij als vogelwering gebruiken, kunnen vogels niet meer op het dak landen. Daardoor zoeken ze andere, meer geschikte locaties. Bovendien is onze vogelwering zo afgewerkt dat vogels zich er niet aan kunnen bezeren of verwonden.

Is mijn dak geschikt voor vogelwering?

Een van de grootste voordelen van onze vogelwering is dat deze geschikt is voor ieder pannendak. Ook voor het platdak hebben wij bijna altijd een oplossing. Heeft u last (gehad) van overlast door vogels. Kijk dan samen met ons naar de mogelijkheden en schakel ons in voor een gratis dakinspectie. Hierbij bekijken we met u de beste oplossing en inventariseren we gelijk of er schade is, en hoe we die eventuele schade efficiënt en betaalbaar kunnen verhelpen.

Heeft u interesse in vogelwering of zijn er extra vogel werende maatregelen nodig? Reken dan op onze ervaring en deskundigheid en schakel de ervaren dakdekkers van Dakwerken Nederland in voor een betaalbare oplossing. Vraag hier een gratis dakinspectie aan of kies voor onze vrijblijvende offerte! Laat vogels uw dak niet ruïneren en houd ze op diervriendelijke wijze op afstand met onze oplossingen voor vogelwering.

Uw dak laten vernieuwen? Schakel een dakspecialist in

Bijna klaar 90%

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!