Bent u opzoek naar een professionele dakdekker?

Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie om uw daklekkage te inspecteren waarbij u direct een vrijblijvende offerte ontvangt.

*Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Wat zeggen onze klanten?

Het lood- en zinkwerk op uw dak goed onderhouden? Dakwerken Nederland zorgt er samen met u voor

Lood en zink zijn twee veelgebruikte materialen op het dak. Lood- en zinkwerk kan namelijk worden toegepast in de hemelwaterafvoer, om het dak waterdicht te maken, en zelfs als dakbedekkingsmateriaal. Bovendien kan met deze materialen praktisch alles gerepareerd worden. Om te zorgen dat het dak stevig en waterdicht is, en er mooi afgewerkt uitziet, is het verstandig om te kiezen voor vakmanschap. Wij bieden u betaalbaar vakmanschap door onze ervaren dakdekkers!  

Lood- en zinkwerk in de afdichting van uw dak

Doordat beide materialen zeer buigzaam, duurzaam, roestvast en brandveilig zijn, worden ze vaak gebruikt om het dak netjes af te werken en waterdicht te houden. Zo ziet u bijvoorbeeld op platte daken dat de randen met zinken strips zijn afgewerkt. Ook wordt lood en zink vaak toegepast rondom op- of uitbouwen, zoals schoorstenen en dakkapellen.

Veel problemen op het dak ontstaan doordat deze materialen verbuigen. Dit kan allerlei oorzaken hebben, maar gelukkig is dit ook het makkelijkst op te lossen probleem. Wij kijken daarom bij onze gratis dakinspecties goed naar het lood- en zinkwerk, en checken daarbij of het nog goed afdicht en niet verbogen is. Is dat wel zo? Dan volstaat het soms al om het gewoon even terug te buigen.

Mocht het toch nodig zijn om zaken te vervangen? Dan kunt u rekenen op snelle en betaalbare werkzaamheden. Wij sturen u uiteraard van tevoren een vrijblijvende offerte, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wel zo helder!

Zink als dakbedekking

Een steeds meer voorkomende toepassing van zink is zinken dakbedekking. Dit is een zeer robuuste dakbedekking die tot wel 100 jaar meekan, duurzaam is en bovendien een moderne uitstraling geeft. Het is onderhoudsvrij en indien nodig zeer makkelijk te repareren.

Helaas is niet ieder huis geschikt voor een zinken dak. Er moet namelijk ruimte zijn om de constructie te dragen en om expansie van het dak (uitzetting door warmte) op te kunnen vangen. Natuurlijk kunnen wij voor ieder huis kijken of een zinken dak een oplossing is en zorgen dat u ook op uw dak zink als dakbedekking kunt toepassen. Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan of plan een adviesgesprek in met één van onze dakdekkers.

Dakgoten en hemelwaterafvoer.

Deze vorm van lood- en zinkwerk is een heel verhaal op zich. U kunt er op deze pagina alles over lezen. Welke werkzaamheden u ook nodig heeft, wij staan voor u klaar om dit op betaalbare en deskundige wijze te laten doen door onze ervaren dakdekkers.

Wilt u weten hoe het lood- en zinkwerk op uw dak erbij ligt of wilt u kijken of een zinken dak ook voor uw woning een optie is? Vraag dan nu een gratis dakinspectie aan en wij inspecteren uw gehele dak, inclusief het lood- en zinkwerk. Weet u al dat er werkzaamheden nodig zijn? Laat u dan verrassen door onze betaalbare prijzen en vraag hier nu gratis en vrijblijvend

Uw dak laten vernieuwen? Schakel een dakspecialist in

Bijna klaar 90%

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!